Daniel Gabarró - LIDERATGE CONSCIENT

Quan l'exterior no determini la meva conducta, seré un líder confiable. El llibre Lideratge conscient, t'ensenya a aconseguir-ho. Aprendràs a potenciar el millor de les persones, a fer-les conscients del diamant que duen dins i despertar el seu autocompromís. Lideratge conscient és un llibre breu, que va al gra, amb gran quantitat de consells i informacions pràctiques.

Daniel Gabarró - 5 VALORS per CREAR RIQUESA

Aquest llibre t'ofereix eines concretes i pràctiques per crear riquesa a la teva vida. T'explica com expressar, conscientment, aquests 5 valors concrets per relacionar-te amb el diner i el treball de forma abundant, pròspera i feliç. 5 valors per crear riquesa no és un llibre teòric, sinó totalment pràctic, on s'explica allò que l'autor, en Daniel Gabarró, ha comprès i comprovat a la seva vida empresarial. En aplicar-ho, comprovaràs la seva exactitud. 

Daniel Gabarró - EMPRESA i ESPIRITUALITAT

L'espiritualitat és el camí que ens porta a descobrir la nostra essència. La vida laboral no pot estar al marge d'aquest descobriment, perquè l'empresa també forma part de la nostra vida, del nostre camí interior d'autoconeixement. L'autor és sherpa espiritual i empresari.  Dirigeix la seva empresa amb criteris que inclouen una visió espiritual i, en fer-ho, l'èxit es converteix en inevitable.

  Trobaràs més recursos (llibres, vídeocursos, cursos i materials en PDF) a les planes web següents:

Comparteix aquests llibres a les xarxes socials.
El coneixement no és un secret!